Post by llitchagresouli on Mar 14, 2022 0:26:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Střelba Lukostřelba ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Střelba Lukostřelba IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Střelba Lukostřelba 2022 version ▞▞▞
Je to super hra
Je to hezké, ale fáze se od sebe tak neliší. Potřebuje být kreativnější a zajímavější. Líbí se mi to, díky!
Atışma Okçuluq İdman hxq
SUPER Hra ,ach ty reklamy, ale chápu,, je zdarma."
Plno reklam...rozumějte, že dev potřebuje reklamy, ale ne příliš mnoho. Se slušným množstvím reklam si alespoň hráči mohli užít a udržet vaši aplikaci déle. Po několika úrovních jsem odinstaloval. Jaká škoda, když vývojář věnoval čas vývoji dobré aplikace, ale nedokázal udržet uživatele. Pro všechny vývojáře se stejným záměrem vydělat rychlé peníze.
Po každém kole následuje 5 sekundová reklama. Velmi dráždivé
Jaká to je krásná hra😍💗😍 Chcete dát 10 hvězdiček...Úžasně skvělé a úžasné....Ale proč jen 367 úrovní🤔🤔🤔🤔🤔 Úrovní by mělo být více. A na úrovni 300 jsem měl šípy navíc, ale nedovolilo mi to použít všechny šípy.
Jaký je problém této hry, pokoušeli jsme se ji stáhnout, nejde to.. Pořád to začíná znovu, když se dostala na 100%. Prosím, najděte řešení na to, jeho vypalování dat je nyní velmi nepříjemné.Tohle je už šestý, co to stahuji, pořád to selhává.
Není to nuda, ale každý cíl je téměř stejný, ne tak zajímavý
Je to dobrá hra, ale tvůrci tuto hru dokonale zkazili reklamami. Máte dobrou schopnost vytvořit dobrou hru, ale proč to děláte? Po dokončení fáze se reklamy objeví a trvají 5 až 30 sekund. Každá fáze trvá pouze 30 sekund, ale chci reklamu sledovat stejnou dobu. Poté se otevře další fáze.
Dobrá hra na odreagování.
Netahnu si ji protože nesnáším reklamu.
To je hustý🙂🙂
Reklamy po KAŽDÉ rychlé úrovni. VELMI otravné a rychle mě to začne nudit a hru smažu. To je úplně stejné jako předchozí střílečka s puškou. Neobtěžujte se stahováním!!!
Ne vždy vám umožní použít všechny vaše šipky k získání 3 hvězdiček
Dosáhl úrovně 260 a zdá se, že hra se stala opakováním předchozích cílů. Doufal ve více. Skryté cíle by byly fajn... pokud se cíle nezmění do úrovně 300, budu potřebovat budík, abych se probudil.
Přeinstaloval jsem tuto hru, abych zjistil, zda problémy vyřešili a nevyřešili. Spolu s tím, co jsem řekl předtím, na úrovni 100 mi ještě zbývaly 2 šipky, když mě to zastavilo a dalo mi to 2 hvězdičky. Znovu odinstalován. Je to škoda, protože se mi to líbilo. S úrovní 148 je vážný problém. Můžete vystřelit pouze 4 šípy, bez ohledu na to, kolik jich máte ve své skrýši. Z tohoto důvodu nemůžete získat 3 hvězdičky, i když získáte maximální počet bodů. Jo, a úroveň 150 vám nedovolí překonat 1 hvězdičku.
Už 3x se mi stalo, že jsem se dostala do nějakého kola a najednou se hra zasekne, zpátky mně to nepustí a nutí mně hrát celé znovu od 1. Pokazé je to v jiném kole. Ale když už jsem se dostala do 230, tak mně to fakt vytočilo. Hra by byla super, ale za tohle bych dala nejraději nula hvězdiček. Hru mažu. Zbytečně s ní dál ztrácet čas nebudu. Za mně rozhodně ztráta času 😡😡.
Grafika a ovládání nejsou nejlepší
Dobrá hra Reklamy jsou pro mě v pořádku Koneckonců je to bezplatná hra
Na odreagování je to super
Moc reklam
Této hře bych dal 5 ⭐ hodnocení, ale má 3 problémy. Úroveň 148, 150 a 300 vám nedovolí získat 3 hvězdičky. Úroveň 148 můžete získat 2⭐ a na úrovních 150 a 300 můžete získat pouze 1⭐. Hra také nemůže přejít přes úroveň 368, nebo alespoň nemohu přijít na to, jak pokračovat. Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval hru, abych zjistil, zda hra funguje správně s novou instalací.
OK....
Tiro con arco Deportes fidg
Dobrá hra. Ale. Několik chyb v některých úrovních, kde to neumožňuje dokončit poslední šipku a ukazuje konec hry. Např. 147 150 atd
Hra je zábavná, ALE po několika hodinách hraní jsem dosáhl vrcholu. Nemohl jsem upgradovat své vybavení a cíle nebyly těžší. Celkově vzato je to zábavná hra pro začátečníky.
Celkově dobrá hra s pěknou grafikou. Velmi férový na své skóre a má pěkné zbraně.
Velmi jednoduché a zajímavé.
Nejlepší lukostřelba na světě ☺🤗😍
Aplikace je naprosto v pořádku, ale zobrazuje nežádoucí doplňky mezi nimi, které nejsou patrné. Moje dítě to hraje a má to špatný dopad. Doporučil bych, pokud můžete odstranit nežádoucí doplňky, které podporují vulgárnost.
NEHRAJTE TUTO HRU .....Hra není zábavná a ztráta času, není náročná, dobré hry jsou vždy náročné a těžké.... no tato hra není ani jedna z nich....... moje zkušenost Hru jsem smazal, jakmile jsem dohrál level 15 a reklama říkala, že tam jsou jablka no je to lež hra je lež. ZNOVU. NEHRAJTE TUTO HRU.
Hra je dobrá, ale má příliš mnoho reklam.
Myslel jsem si, že je to skvělá hra a dal by jí 5 hvězdiček, ale teď to jen omráčí a zamrzne na Stage 41. Pokaždé musím restartovat tablet. Odinstalování
Jako oddechová hra v pohodě
Vector 2 Premium Arkaadmängud nen
Úroveň 35 zatím dobrý
Tato hra je velmi dobrá, ale nelíbí se mi Reklama Není to jako reklama
Takový průměr.....🤔
Úplně si užívám lukostřelbu, kterou máte. Přidání k předchozí recenzi, I LOVE this Shooting Archery!!! MILUJU střeleckou lukostřelbu, protože je to skvělá praxe pro pevnou koordinaci rukou a očí. Doma házím hvězdičky, takže mi to pomáhá. Je mi 73, takže tohle mi pomáhá zůstat... ostře. Děkuji. MILUJU nový luk a šípy. Mnohem přesnější. Děkuji.
Jakmile dosáhnete určité úrovně, už vám to nedá... Teď trofeje, žádné mistrovství, nic 🤔🤔🤔
Nakonec se pole pro sčítání cílů zastaví a vy už nebudete dostávat vylepšení luku. Cestování je omezeno na dvě země a jednu cestu. Hra je v pořádku na ztrácení času a některé úrovně vyžadují docela dost soustředění. Bylo by hezké vidět tlačítko pro okamžité opakování úrovně.