Post by llitchagresouli on Mar 14, 2022 0:33:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Lost Treasure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Lost Treasure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ The Lost Treasure 2022 version ▞▞▞
Ei laadinud ressursifaili alla ja jäi veaahelasse.
Mitte just see, mida ma tahtsin
See on super mäng. Aga vihjete eest tahtsime raha maksta. See on nagu pikk vandeaed.
Hea mäng, kui proovite seda ise lahendada, mitte googeldada
Mäng ei ole täpselt ettearvatav, kas pole? Kunagi pole inimmängude vallas olnud nii palju mõistatusi nii vähese eduga. Ma maksin selle valu eest.
Tapi mäng ini perlu tambahan tasemel nya
Lõbus, väljakutseid pakkuv
Olen teinud palju Questi mänge erinevatelt loojatelt. Nad on mu lemmikud. Mulle meeldivad Syntaxity lood. Neil on super graafika. See mäng oli äärmiselt keeruline ja mõnikord olin ma täiesti hämmingus. Jätkamiseks pidin kasutama osi läbikäikudest. Samuti ei meeldi mulle väga see, kuidas vihjed töötavad. Vihjed ei näita teile, mida teha, need hüppavad lõpetatud ülesande juurde ja liiguvad seejärel edasi. Kuidas oleks tõelise vihjega, et saaksin seejärel ülesande ise teha! Nendel põhjustel andsin mängule ainult 3.
The Lost Treasure Adventure cjmi
See on okei, kuid mõned mõistatused ei ole loogilised.
Lõbus, oli mõned väga rasked punktid, kuid mitte lahendamatud
mäng ei ole oma hinda väärt. tunni või kahe pärast on see läbi.
Mulle meeldis see mäng! See oli nii erinev kõigist mängudest, mida olen mänginud. Selles pole inimesi, seega pole ka dialooge. Samuti pole peidetud objektide mõistatusi. See oli intuitiivne ja mulle meeldis see teema. Peate ostma vihjevõimaluse (1,30 dollarit). Minu arvates on ilma selleta võimatu mängida.
Lõbus. Hea graafika. Sõltuvust tekitav.
Ma ei nautinud seda mängu nii palju kui teist, mida olen mänginud sama arendaja poolt. Selles oli liiga palju mõistatusi, mida peate teatud aja jooksul lahendama (nt kõige viimane), ma eelistan, et mõistatused panevad teid mõtlema.
Armastan mängu, välja arvatud liiga palju edasi-tagasi. Vihjed võiksid ka paremad olla.
halb
Mäng näeb hea välja mõistatused on keerulised, kuid võite õnne saada ja oma ekraani juhuslikult segada ja sellest mööduda ainult siis, kui pusle vajab eset, see võidab selle vähemalt ühe päevaga
Hea mäng.
Super
Mängu lõpetamiseks tuleb raisata $0,99 senti
TREASURE nõuab täiendavaid salvestusõigusi! TEASURE nõuab mikromakseid! TREASURE nõuab desinstallimist ja viip 1-tärni.
Nutikas asukohtade kasutamine, mõned vihjed on veidi ebaselged, kuid hea väljakutse.
Ostsin mängu enne kiiret reisimist, millele lisati pidevad hüpikaknad ja nüüd kaotasin versiooniuuendusega isegi vihjed, mis algselt kaasas olid. MA EI maksa selle eest rohkem. Kas olete väga ahne?"
Mu 8-aastane ja mulle meeldis see mäng väga. Ootame põnevusega uut mängu. Aitäh Pamala ja Annie
See on vinge mäng, mille aarde leidmine võtab mul 3 päeva
Ajaraiskamine kõige hullem
Happy Cooking 2 Казуальные tfr
Tore
Mäng ise on korralik. Mõnel mõistatusel on suhteliselt mõttetud või mitte koheselt nähtavad vastused, kuid enamasti pole suuri probleeme.Mind häirib tõesti ~3 dollari väärtuses funktsioonide olemasolu, mis peaksid olema tasuta, kuid mis on 5-dollarise mängu puhul tasuliste müüride taga. Mul on endiselt 4/5 tärni nende kahe vea eest, kuna sain mängu tasuta, kuid kui ma kulutaksin raha, siis tunnen, et oleksin pettunud.
Tore, et sai selle tasuta. on ainult üks mäng, kui olete aarde leidnud, pole teist mängu.
halvim puzzle mäng üldse
Liiga palju ruumi
Suurepärane... kena vaheldus tavapärasele pakub sügavamat kogemust ja täiustatud mängufunktsioone
Suurepärane mäng
Kõik Syntaxity mängud on suurepärased
See on ideaalne, kui soovite oma aega ja raha raisata.
Lõpetas selle ühe seansiga. Väga hea, kuid natuke liiga palju edasi-tagasi jooksmist, et mõistatusi lahendada. Piisavalt meeles pidada, unusta see üks asi, mida varem nägid, ja jääd kauaks kukalt kratsima.
Väga meeldis mäng. Tee ääres on palju kohti, mida tuleb uurida/avada, ja neid on palju meeles pidada. Internet ja selle tohutud ressursid olid abiks, nagu ka kaardi funktsioon. Kiire reisimine 0,99 dollariga oleks olnud tore, kuid pigem ebavajalik.Üldiselt nauditav. Ei midagi murrangulist, aga korralik graafika, head mõistatused, täiuslik raskusaste, imo. Vaatan nende teisi point and click seiklusi!
õudne, see on tõesti nõme
Väga tore mäng neile, kellel on hea aju
Lõbus mäng, peamiselt loogikamõistatustega. Üldiselt õiglane hind
väga aeglane