Post by llitchagresouli on Mar 14, 2022 0:36:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za generator kode goljufanja ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
Ta igra je zelo podobna Spiderman Unlimited. Skoraj tako, kot da so dobili kodo in ker je igra preklicana, bi jo morda imeli. Ob igranju te igre pogrešam Spiderman Unlimited. Prav tako sem lahko dokončal vse, kar sem potreboval, da sem dosegel visoko oceno zelo enostavno v 1 dnevu brez iap.
Všeč mi je, vendar ima igra nekaj napak in na to je treba posvetiti pozornost, da je lahko bolj gladka igra
res uživam v tej igri, vendar na žalost, ko pridem do vozička, mi ga ne pusti voziti, kar pomeni, da postane neizogibno, da se zrušim. tako je zdaj nemogoče igrati to igro. kakršen koli nasvet, kako lahko to popravim, razen tega, edina težava z igro je, da obstaja le nekaj zemljevidov in le toliko jih je mogoče odkleniti. vendar to ni problem, je še vedno dobra igra.
super tekaška igra. najboljša tekaška igra, ki sem jo igral po teku reliktov. všeč mi je bilo. čakam na naslednjo posodobitev.❤
Ta igra je dobra, vendar ne pretežka, samo štiri mesta za igranje, prosimo, otežite in dajte več sveta za igranje po končani igri, utrujeni smo od ponovnega igranja in še enkrat in ta stvar je v tem preslabša, zato vam je uspelo.
Jumanji: Epic Run Aventură bnep
Ta igra je tako neumna, da nikoli ne igram prve stopnje, ki traja tako dolgo, da se naloži in me vrže iz igre in zato ji dajem 1 zvezdico
Nekako čudno je, da je včasih, ko prvič poskusim to, vse brezplačno, potem sem to igral 2 meseca, potem so začeli imeti ceno in na zemljevidu, ki ga uporabljam, je pisalo, da moraš plačati, vendar je kul, kot da bi tekel v templju, vendar je hladnejši ampak prosim popravi grafiko, hvala
hej, tako neverjetno je! tega nisem pričakoval, na primer slap ali plezanje. res je kul! mislil sem, da je to kot tek po džungli, a ni. To aplikacijo sem namestil, ker imam rad skalo, zdaj pa mi je všeč tudi celotna igra. 🖤
Ni vredno vašega časa, nenehno hroščenje, saj bo igra zamrznila in vas zagnala v stvari in končala vaš tek zgodaj, popravite to in morda bom ponovno napisal
Ali lahko popraviš to bc, ko sem igral lik vedno pojdi v gozd in sem igral igro lika nevidnega
Zamuja in ko se poskušam izogniti oviri, ne naredi ničesar, mora se premikati hitreje, ko tudi potegnem. ta igra ima potencial, vendar ima veliko dela, da bi bila boljša, potrebuje tudi boljše kontrole in delo na grafiki
Zame je zelo zanimiva igra, a ko jo igram, se bo mobilnik zelo segrel. Zato prosim naredite nekaj novega.
To je zanič, ker ko se enkrat prijaviš, traja približno 3 minute, da naložiš igro, potem ko vstopiš v igro, ne moreš premakniti svojega znaka, tako da samo hodi vrže stvari!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! TO JE NAJSlabša IGRA KADAR NE PRENESITE!!!
ta igra je najboljša pustolovska igra, ki sem jo kdaj igral, ima tudi lepo grafiko, vendar ima običajno nekaj napak
delo dobro opravljeno! všeč mi je grafika, animacija, vse je popolno...edina stvar, ki bi si želela, je, da ko zaženeš igro, slišiš "dobrodošli v jumanji" in ko začneš teči, slišiš bobne jumanji ali ko postane raven težja ali somn... brez teh dveh stvari ... ni Ne izdajajte pravega občutka jumanjija, ki ga vsi poznamo in imamo radi. razen tega, nadaljujte z gd svetom! čudovito!!!
Nekaj težav je z buggyjem. Ko se prikaže to rožnato kolo, lik takoj preide v način hrošča, vendar se za lik ne pojavi noben hrošč. Toda lik še naprej teče v načinu hrošča in na koncu se lik zruši zaradi neke ovire in igre je konec. Prosimo, da čim prej odpravite to napako.
Jumanji: Epic Run Περιπέτεια mlvd
ta igra je dobra za dolga potovanja z avtomobilom in podobno, ker deluje brez povezave, vendar je pravzaprav ne bi igral kadar koli, kot je na primer, ko mi je dolgčas.
Grafika je bila slaba in je bila majhna napaka, vnesti več sprememb in tudi kontrole so bile slabe.
Meni sploh ne dela intreneta moram meti prežganega☹️😔😔😔😡😡👎👎🖕👅💀
obožujem to igro. res uživam v igranju in nekako sem utrujen od čakanja na nove ravni. blizu odstranitve igre. mi lahko kdo pove kdaj lahko pričakujemo nove zemljevide? hvala 🥰
Igro je treba popraviti, skrinjice z zakladom vedno zamrznejo in čakati morate ure, da odprete še eno zelo frustrirajuće, poskus ponovnega nalaganja ni pomagal.
Včasih brez ovir ubije like. Animacije so včasih zamegljene.
sploh se ne zažene, je na nalagalnem zaslonu in po 24% ali 80% se izklopi
Igra je dobra, vendar me ne želi popeljati na naslednji zemljevid, kar naprej govori, da jo je treba posodobiti. Posodobil sem ga, vendar ni razlike😕
Igra je res zanimiva in vse to vendar še vedno čakam na zadnji zemljevid po shellyjini karti, piše, da prihaja kmalu, vendar sem končal vse zemljevide, kaj naj zdaj naredim, ker bi res rad videl, kaj bo "kmalu".
Puzzle Adventure: Mystikkspill Hjernetrim auxg
Odlična igra! zelo mi je bilo všeč! včasih malo zaostaja, vendar mislim, da to ni velik problem! bi lahko tudi igro naredil hebrejsko, prosim?
kako neverjetna igra mi je bila res všeč. tako zabavno in liki. obvezen za oboževalce jumandžija. dodajte nove zemljevide in znake, kot sta ming fleefoot in hidroplane mcdonough. čakam na posodobitev.😃
dobra igra, vendar je med igranjem po posodobitvi 31. decembra 2019 uvedla moteče vibracije, popravite to
Ta igra je zelo smešna, vendar nikoli ne spreminjajte ravni. Vse ravni so enake.
Zamujena zmešnjava. Ta igra ima velik potencial, vendar ne morete priti tako daleč, ne da bi preskočila okvirje in vas naletela na nekaj, ko ste že potegnili v drugo smer. Zaenkrat 1 zvezdica do posodobitve.
Po namestitvi najnovejše posodobitve igre je telefon začel vibrirati v vsakem zbranem predmetu ali ubitem liku. Temu nenehnemu tresljanju se ni mogoče izogniti. Vnesite nujni hitri popravek, da to odstranite. Igre se ne da igrati tako...
Ta igra je dobra, vendar zelo zaostaja v dobrih napravah. Vedno udarim z ovirami zaradi zaostanka. Zaslon včasih zamrzne za 2 sekundi. Prosimo, odpravite to težavo, nato pa jo bom znova prenesel.
Res zaostaja in se še naprej zruši, preden se igra sploh začne
Igra mi je zelo všeč. Zabavna je za igranje in lep čas, vendar mi ni všeč, kako moteče je. Igral bom igro in se bo samo končala in včasih bom igral igro, nato pa se zamrzne in izgubim vse točke, ki sem jih nabral.
Hmmm, pravkar sem prenesel igro.......samo zato, da igram igro in se nalaga že zelo dolgo.....ne odpira se ne morem zares dojeti problema... ..za to aplikaciji ne dam samo ene zvezdice
Všeč mi je igra, vendar še nikoli nisem doživel tako hudega zamika ali napake, kot je ta. Nisem prepričan, ali je to samo težava s proizvajalci telefonov, vendar deluje odlično na iphoneu mojega sina (zato sem ga prenesla), vendar deluje grozno na mojem Androidu. Poskušal sem odstraniti in znova namestiti, v upanju, da bom rešil težavo, vendar ni uspelo. Žal mi je, da tako močno zaostaja. Všeč mi je igra, a zaostajanje je živce. Morda bom v prihodnosti preveril nazaj v upanju na odgovor, ki pravi, da ste težavo odpravili.
Vse je v redu, ampak edina težava je, da se nalaga tako počasi, da traja večno
Všeč mi je ta igra ter njene funkcije in ideje. vsekakor bom predlagal vsem svojim prijateljem. opravil sem vse zemljevide ali ravni. samo čakam na nov zemljevid, ki bo kmalu prišel. prosim, da čim prej dodate nov zemljevid ali raven. sploh nisem imel nobenih pritožb. S to igro imam zabavno, pustolovsko in razburljivo izkušnjo. upam, da boste čim prej izpolnili mojo zahtevo in imeli odlično posodobitev 🙂🙂.
To je dobra igra, ki se izvaja, vendar je toliko oglasov, da je neumnih oglasov, ki vedno znova odpirajo trgovino z igrami, skorajda ne morem igrati igre, ki jo nameravam odstraniti, ta smeti bi lahko bila veliko boljša, če ne bi bilo njih, je oče razjezil oglasi adijo
Ta igra mi je najbolj všeč. Grafika te igre in vse je dobro, vendar prosim popravite zamik.
Ima potencial, da bo dobra zabavna aplikacija. Toda kot so mnogi drugi rekli, da je ZAMAŠČENO, zato je od 20. 1. 2020 zelo zamujeno, prosim, popravite.
Mislim, da bi bilo bolj prijetno, kot da bodo misije kakšni prijatelji in tako naprej, vendar sem se zmotil, ni tako, da sem mislil, da je kot deskarje v podzemni železnici in veš, da ne maram več deskarjev v podzemni železnici. Mislil sem, da mi bo všeč, zdaj pa ga sovražim. Nočem dati nobene zvezdice, vendar vem, da se vi in razvijalci zelo borite, zato sem dal 1 zvezdico 4 ur.
Ta igra se odziva zelo počasi. Prav tako se obesi, lik še naprej teče, vendar dotik ne deluje. In pridobivanje roke 100 % ni problem telefona.
Razburjen sem, zelo. Čeprav je to res dobra igra. Pravkar sem si ogledal oglas, da bi dobil enega od skrinjic, oglas sem dobesedno končal, oglas sem nato odšel v trgovino Samsung, da sem prenesel igro v oglasu (ne razumem, zakaj za vraga bi to storil) potem ponovno odpiranje igre Nisem dobil svoje škatle. Želim si skrinjico z zakladom! Prekleti lopov!
Nisem še igral, vendar vidim veliko pritožb in nihče ni dosegel, da bi se opravičil ali pojasnil. Jumanji je imel dobro stvar Goin and Messed that Up, vidim! Ocena bo višja, ko vidim Spremeni ali Stik razvijalca.
Ta igra je zabavna, vendar ko boste nadaljevali, ne bo super. Ko dokončate končno raven, je zanič. Čakala sem 2 meseca in na moje razočaranje 😪 😔 😢 .Končne stopnje še ni.